از مشخصات سختافزاری عضو جدید خانواده سرفیس پرو میتوان به پردازنده چهار هستهای Core i5-8250U با فرکانس ۱٫۶ گیگاهرتز، ۸ گیگابایت حافظه رم از نوع DDR4 با فرکانس ۱،۸۶۶ مگاهرتز، گرافیک آنبورد Intel UHD 620 با ۱۲۸ مگابایت حافظه گرافیکی و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت اشاره کرد. قیمت Surface Pro 6 با توجه به مشخصات سختافزاری آن از ۸۹۹ دلار تا ۲،۲۹۹ دلار متغیر است. حتی در جعبه گرانترین مدل نیز خبری از صفحه کلید یا قلم لمسی نیست. رنگ مشکی جدید تنها با حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت و قیمت ۱،۱۹۹ دلار به فروش میرسد.
تلویزیون 4K سونی X8500J دارای فناوری Dolby Vision و Dolby Atmos است. همچنین این محصول مجهز به فناوری 4K X-Reality Pro است که قادر است تصاویر را با سرعت بسیار زیاد پردازش کرده و می تواند تصاویر دارای نویز را شناسایی کند و نویز آنها را بگیرد و با کیفیت بالا ارائه دهد. X8500J استفاده کرده است که از پردازنده های جدید این شرکت می باشد و دارای تغییرات قابل ملاحظه ای در پردازش تصاویر نسبت به نسخه های قبل می باشد. با این پردازنده تلویزیون قادر است تصاوبر را به صورت طبیعی و بسیار شفاف نشان داده و کیفیت تماشای تلویزیون را برای کاربر به همراه آورده است. این محصول مجهز به دو بلندگو است که در مجموع توانایی تولید صدای خروجی 20 وات را دارا است. تلویزیون سونی 49X85J مجهز به فناوری TRILUMINOS است که به کمک این فناوری توانایی ارائه بسیار از رنگها را به صورت طبیعی و با وضوح بالا دارد که کیفیت و کنتراست بالایی را به تصاویر خروجی این تلویزیون بخشیده است.
مایکروسافت چند سالی است که به معیار استاندارد دستگاههای دو در یک بدل گشته است و سایر تولیدکنندگان نسلهای متوالی Surface Pro را به عنوان ایده پیش فرض اینکه یک دستگاه هیبریدی تبلت / لپتاپ ویندوزی چگونه باید باشد، در نظر میگیرند. اما دور شدن از این ایده نیز بسیار دشوار بوده و تغییرات صورتگرفته در چند نسخه اخیر سرفیس پرو هم از لحاظ طراحی و هم از لحاظ عملکرد تقریباً غیر محسوس بوده است. اما برویم سراغ بررسی Surface Pro 6…
در نگاه اول حداقل از نمای بیرونی به غیر از طراحی با رنگ مشکی مات جدید با تغییرات دیگری روبرو نیستیم. Surface Pro 6 بر خلاف بسیاری از لپتاپها، تبلتها و دستگاههای هیبریدی مدرن که تلاش شده تا حاشیه صفحه نمایش محصولات آنها به حداقل برسد، هنوز هم دارای حاشیه بزرگی در اطراف نمایشگر خود است.
یکی از معدود معایب استفاده از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوا این است که هرهکری می تواند به آن نفوذ کند. از آنجایی که وردپرس تا یک چهارم از وب سایت های جهان را در اختیار دارد، این واقعاً تعجب آور نیست
خبر خوب این است که راههای زیادی برای تقویت وبسایت وردپرس شما وجود دارد تا کارهکرها را برای نفوذ به سایت تان سخت تر کنید...
برخی از نکات برای ایمن سازی سایت به راحتی قابل اجرا هستند. برخی دیگر کمی پیچیدهتر هستند و ممکن است که شما نیاز داشته باشند که برخی از کدها را بنویسید.
:: موضوعات مرتبط:
اخبار فناوری , ,
:: بازدید از این مطلب : 114